Interessert i kioskdrift?

 

Forside

Siste nytt

Rutetider

Vedtekter

Vedtekter

Vedtekter

Historikk

Dugnadsplan

Bilder

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Kontakt
Web-ansvarlig

Kornsjø Dampskipsselskap har interesse av å få til en kioskdrift i tilknyttning til Dampskipskaia. Byggetillatelse er gitt og vi har allerede lagt inn vann/avløp og elektrisitet. I tillegg er fundamentet ferdig støpt slik at byggingen kan startes og ferdigstilles raskt. Vi er derfor interessert i å komme i kontakt med en driftsopratør som er villig til å satse på prosjektet i samarbeide med oss. Dette må innebære en leieavtale av en viss varighet eller at vi gjør investeringen sammen.

Trafikken over Kornsjø er stadig stigende p.g.a. forholdene på Svinesund samt at Ullared (klær) skal etablere et stort utsalg på ED. I tillegg stopper mange ved Tollstasjonen (ca. 55 trailere daglig), og de fleste turister stopper for å fotografere grensepasseringen. Det er stor kanotrafikk og dampbåten PRØVEN har ca 1000 passasjerer i sesongen.Kornsjøbukta leirsted ligger et steinkast unna. Her er det stor aktivitet og stedet er under utvidelse.

Vi mener det er et stort potensiale for drift av et gatekjøkken/kiosk på stedet.

Ta kontakt med oss hvis du er seriøst interessert.

Kontaktperson:
Jan hansen
Sundsliåsen 9, 1796 Kornsjø
Telefon jobb: 69 17 83 41, privat: 69 19 79 49, mobil: 913 35 223 Mail:jan@ernex.no

 

Noen bilder av området:


Dette bildet er tatt fra grensebrua på norsk side. Her ser vi dampskipskaia med båthus, brygge og ferdigstøpt fundament for kiosk.


I bakgrunnen ser vi badeplassen på norsk side. Til venstre er brua og til høyre er fundamentet til kiosken samt båthuset.


Et nærmere bilde av fundamentet og dampskipskaia.


Forslag til planløsning


Enda en tegning av kiosken.

 
Sist oppdatert: 29.04.2003